Kinderopvang

De dagopvang, een veilige en vertrouwde plekje voor je baby/dreumes 

Zoek je een veilige en geborgen plek waar jouw baby met liefde wordt ontvangen? In onze rustige/ prettige Dagopvang op Kibeo Mr. Dr. Messtraat verwelkomen we je Baby met open armen. Met jou bespreken we wat jullie ritme thuis is en volgen dat zoveel mogelijk. Indien nodig kan je baby al terecht vanaf 7.00 uur zodat je alle tijd hebt om rustig aan te doen voor het werk begint. We zijn elke dag open tot 18.30 uur. 

We geven jouw baby de beste zorg, zodat jij je kindje met een goed gevoel aan ons toevertrouwt. Via ouderportal Mijn Kibeo beleef je de dag van je baby mee. Op zachte kleden kan je kindje leren kruipen en hij/zij speelt in de grond box met andere baby’s. De eerste vriendjes leert je kindje kennen op de dagopvang. Hoe klein je kind ook is, kinderen reageren op elkaar, herkennen en zoeken elkaar op. 

In het eerste levensjaar ontwikkelt je kindje zich van baby naar dreumes en zal zijn/haar eerste stapjes zetten, zijn/haar eerste woordjes zeggen en steeds meer contact maken met de andere kinderen op de groep. Niet alleen wij leren de kinderen veel, maar ze leren ook veel van elkaar. We stimuleren de kinderen bij het spelend ontdekken van de wereld. We geven je dreumes alle ruimte en tijd om zich te ontwikkelen binnen de groep.

Wordt je kind 2 jaar dan mag hij/zij komen spelen bij ons op de peutergroep, waar je kind wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en te spelen met leeftijdsgenoten. We hebben in onze peutergroep veel plezier en zorgen voor de juiste balans tussen activiteit en rust. Op maandag, dinsdag en donderdag spelen we hier de ochtend. De middagen en de woensdag en vrijdag spelen we samen met de dagopvang. 

Voor meer informatie of eventuele rondleiding bij Kibeo klik je op de volgende link

Kinderopvang Ovezande – Kibeo Mr Dr Messtraat – kinderen van 0-12 jaar